9 юни 2016 г.

Вдъхновителна среща по френски



Понякога големите вдъхновения идват случайно. Докато си четях приятната книга за женската душа "Убежище в Париж" (Hidden in Paris), реших да разгледам и интернет страницата на автора на романа - Корин Ганц (Corine Gantz). Веднага ме впечатли специалното място, което е посветила на кориците на книгата си в отделните държави.

Така се реших да й драсна няколко реда  – да я поздравя за великолепния дебют и да й споделя, че вече е обичана у нас. Резултатът – тази изключително мила жена не просто отговори в рамките на часове, а и разказа за „онлайн” запознанството ни в своята страничка (и добави и нашата корица към колекцията си) .

И още - Корин Ганц се съгласи да даде специално интервю за мен, българските си фенове и читателите на Jasmin.bg, за да разкаже какви нови изненади готви за читателите си, какво й липсва от родната Франция и кои са тайните на щастливия брак.  

Тя прекарва първите си 20 години във Франция, а след това се мести в САЩ, движена от любовта. Романът, преведен на множество езици, е нейният дебют, но тя вече готви нови изненади за читателите си.

Ето част от отговора й за взаимоотношенията с партньора в живота:

Всеки един ден е възможност да градите доверие и добро отношение, които са основата на добрата връзка. Основата се гради на това, че малко мило отношение и внимание могат да се противопоставят на някоя разменена груба дума или несъгласие. Но първо трябва да седнете и да разберете дали и вашият партньор се намира на същата права като вас за тези неща.
Някои хора просто искат да бъдат ядосани или искат да бъдат прави и искат да изкажат недоволството си, защото се недоволни и не са щастливи със самите себе си. Те искат това повече, отколкото да бъдат щастливи. Трябва да погледнете ситуацията и да бъдете честни със себе си. Понякога може да откриете, че вие сте този, който иска да е ядосан, да изкаже недоволство и да си го върне на партньора с отказ на интимност и т.н.

Цялото интервю прочетете в Jasmin.bg!



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

Пътешествията на 2016-а! (първа част)

Време да изпратя 2016-а - спомен за лежерен следобед в септемврийска Виена Отиващата си 2016-а започна с 16 желания >>> Върна...