12 май 2016 г.

За финала на “Добрата съпруга” (спойлъри)



Седем години и 156 епизода по-късно адвокатският сериал „Добрата съпруга” (The Good Wife) на американския канал CBS достигна своя финал, като предизвика разнопосочни реакции сред феновете си. Последният епизод на сагата с политически привкус беше излъчен на 8 май 2016 г. и определено може да се каже, че ще остане запомнен.

(...)

Обаче… честно казано, за мен чарът на сериала въобще не се крие в детайлите как точно е започнал и завършил. Мога да кажа, че подкрепям всеобщото мнение,  че това е един доста интелигентен и интересен сериал.
 
Той разкрива в детайли (американската) правораздавателна система, а случаите, над които адвокатите работят, са разнообразни, съвременни и любопитни и определено си струват времето. Те разискват теми като авторско право и интернет, аборти, киберпрестъпност, тероризъм, национална сигурност, асистирано самоубийство, както и редица криминални и търговски спорове.

Цялото ревю на "Добрата съпруга" прочетете в Jasmin.bg >>>

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

Пътешествията на 2016-а! (първа част)

Време да изпратя 2016-а - спомен за лежерен следобед в септемврийска Виена Отиващата си 2016-а започна с 16 желания >>> Върна...