8 юли 2013 г.

We're going to jump on the sun and ride it to tomorrow!*


Казват (възрастните, Фейбук постовете, разни там хора), че истинската искреност я притежават само и единствено децата. Уви, не непорасналите, а тези, чието ЕГН е наистина, ама наистина младо. Защото децата до една определена възраст не са се научили да лъжат по всички ред причини, с които, ние, по-големите, се оправдаваме (да си признаем) ;-)

Идеята от целия този увод с размахване на пръстче е, че в детските приказки също има толкова неподправеност, колкото и в детската глава. Това е светът на принцовете, принцесите и вечната любов. И без повече увъртния и прелюдии, нека споделя, че много обичам да гледам анимации и да се вдъхновявам от тези час-два време, лишено от всякакви грижи, проблеми и мисли за деня, работата, политиката, личностните бла-бла ;-)

We're going to jump on the sun and ride it to tomorrow! е основното послание на разтоварващата анимация за веселите пещерняци, на които им се налага да се научат на това-онова ;-)

От историята на забавното семейство Крудс научих, че само с идеи можеш да достигнеш слънцето. И е прекрасно да вярваш, че утре-то ще бъде по-добро и светло от сегашното днес. Единственото, което ни е нужно, е просто да започнем да гледаме света през тази простичка философия - с малко повече слънчевост и вяра, че най-хубавото е отвъд хоризонта, към който сме се устремили. Защото ежедневният хейт ще ни отведе в страната на безсмислените кахъри, а е толкова гадно да си лягаш (и още по-зле - да ставаш) ядосан ;-)

Препоръчвам! С пожелание да полетите към слънцето и никога да не вярвате, ако ви кажат, че думите "ново" и "любопитство" носят нещо лошо в себе си ;-)

 





Още приказки и мисли ще има във Фейсбук страничката на блога ;-))) 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

Пътешествията на 2016-а! (първа част)

Време да изпратя 2016-а - спомен за лежерен следобед в септемврийска Виена Отиващата си 2016-а започна с 16 желания >>> Върна...