16 декември 2016 г.

10 книги, които да подарите за Коледа

Снимка: Librestock.com


Книжките са доста универсален подарък или добавка към подарък, при това не само за най-запалените любители на литературата. Изборът понякога се оказва труден, особено ако не знаете конкретните предпочитания на човека, за когото е предназначена изненадата.
Разнообразието на пазара е огромно и ето защо този кратък подбор е един малък предколеден подарък за вас – да ви улесни… или обърка повече, когато си харесате няколко от предложенията.

А защо не и да ви вдъхнови да направите подарък И на себе си!


Щастието е… (500 неща, които ни правят щастливи) Изд. „Сиела

Безспорно, книга, изпълнена със щастие, е чудесно допълнение към празничната атмосфера на Коледа. Да се влюбиш, прегръдка в леглото, комплимент от непознат, едно хубаво „дай пет”, среща с приятел и една спокойна петък вечер! Тези и още 454 причини да бъдете щастливи ще откриете в уникалната „Щастието е…” на  Лайза Суърлинг и Ралф Лейзър.

Очарователните илюстрации ще ви накарат да се усмихнете и ще ви напомнят, че всеки ден срещаме стотици неща, на които да се радваме.

Така че четете и открийте всичко – малко или голямо, очаквано или неочаквано – което ви прави щастливи! И не на последно място – няма по-добро време да си начертаете път към щастието от началото на Новата година.

Кои са другите 9 предложения - прочетете в Jasmin.bg >>

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

Пътешествията на 2016-а! (първа част)

Време да изпратя 2016-а - спомен за лежерен следобед в септемврийска Виена Отиващата си 2016-а започна с 16 желания >>> Върна...